Norway

Celine Aagaard (44) lever av og for mote. Og vil ha oss til å kjøpe færre klær.

Hun lever av og for mote. Og vil ha oss til å kjøpe færre klær.

En langlemmet, spe blondine kommer syklende fra Tåsen til Bjørvika denne varme junidagen. 44-åringen parkerer sin godt brukte sykkel, takker ja til vann og en blings med gulost. Kaffe har hun allerede drukket nok av. For når rådhusklokken slår ni slag, er det nærmest formiddag å regne for Celine Aagaard.

Kvelden før stupte hun i seng, sent som vanlig. Søvn er noe energibomben aldri har trengt spesielt mye av.

– Jeg våkner stort sett alltid før vekkerklokken ringer, ved 06.30- tiden eller tidligere.

Det passer henne utmerket å være A-menneske siden hun alltid har mange baller i luften. Som uken før fellesferien: intervjuer og fotoshoot med Vogue, Costume og A-magasinet, innsalg av den nye kolleksjonen som kommer i oktober, fitting på prøvene som kommer i august. Ideene for klærne for sommeren 2022 skulle landes, så var det signering av lokalene i Bjørvika som skal huse konseptbutikken til klesmerket Envelope 1976. Og ikke minst: siste forberedelser til første Vogue Scandinavia, som kommer 6. august.

Før vi snakker om det alle snakker om for tiden: bærekraft og fotavtrykk. Her er Celine Aagaard, litt tabloid: Tidligere journalist i lokalavisen Akersposten og i ukebladet Se og Hør. Sjefredaktør i Topp, Mag og Style Mag. Startet bloggen Hippie hippie milkshake, streetstyle-modell, fotograf, forfatter, klesdesigner med nærmere 200.000 følgere på Instagram. I 2017 ble hun kåret til årets norske influenser.

– Det kan virke som om alt bare har kommet av seg selv. At jeg er enten ved havet eller på hytta og poster bilder. Men det er hardt arbeid det handler om. Utrolig mange timer i døgnet på jobb for å oppnå resultater, understreker Aagaard.

Men, presiserer hun, all jobbingen deles ikke med andre. Heller ikke familiebilder.

Les hele saken med abonnement

Nyhetsbrev Få ukens høydepunkter fra A-magasinet rett i innboksen din hver fredag!


Source link

Related Articles

Back to top button