Netherlands

Paspoort of ID-kaart aanvragen in El Salvador op 26 en 27 oktober 2021

Het consulaire team van de Nederlandse ambassade in Costa Rica bezoekt San Salvador op 26 en 27 oktober 2021. U kunt op die dagen een Nederlands paspoort of ID-kaart aanvragen.

Afspraak maken

Stuur een e-mail naar de ambassade in Costa Rica via [email protected]. Geef in uw e-mail aan dat u een afspraak wilt maken voor de aanvraagsessie in San Salvador. Geef ook aan voor hoeveel personen u een afspraak wilt maken. U ontvangt dan een e-mail met de tijd van uw afspraak.

Benodigde documenten

Maak voor elke persoon een persoonlijke checklist via pagina Paspoort of ID-kaart aanvragen als u in El Salvador woont. U leest dan welke documenten u moet meenemen naar de afspraak.

Betaling

U betaalt ter plekke. Dit kan bij voorkeur met Mastercard/Visa, en alleen contant in US dollars indien gebruik van de credit card niet mogelijk blijkt te zijn.
De prijzen in euros van paspoorten en ID-kaarten kunt u bekijken in het overzicht van consulaire tarieven in Costa Rica

Let op: voor reisdocumenten die worden aangevraagd tijdens een MVA-bezoek wordt sinds 2 augustus 2021 door het ministerie van Buitenlandse Zaken een toeslag van euro 22,70 per document in rekening gebracht.

Pasfoto’s

De pasfoto in een paspoort of identiteitskaart moet voldoen aan een aantal eisen. Lees meer over deze eisen en waar u de pasfoto kunt laten maken.

Contact?

Komt u er niet uit? Stel uw vragen via het contactformulier.


Source link

Related Articles

Back to top button